Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 19:01 - И ДА СЕ ОПЛАЧЕШ, НЯМА НА КОГО
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5719 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 27.06.2015 21:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                         ОПЛАКВАНЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО В БУРГАС


На 27.07.2014 г в бургаски съд беше постъпил иск с петитум прекратяване на съсобственост.


Според Конституцията на България, "частната собственост е неприкосновена". Страно е тогава, как така правосъдието ще се намесва в един правен казус, ще разваля двустранни договори и ще определя кой  на какъв имот ще е собственик, като развали нот.акт и състави друг по свое осмисляне, или този собственик вече няма да е  собственик, след намесата на съда, който ще му отнеме собствеността и ще я даде на този ищец,който си плати за тази услуга с дебела пачка под масата,нещо като подкуп.....И всичко това се случва, след като комисиите, назначени от парламента се " борят " срещу корупцията по високите етажи на властта?

Искът е подаден и насочен срещу  нашата недвижима „ частна неприкосновена собственост, която се защитава от закона”- чл. 17, ал.1, ал.2, ал.3 от Конституцията.....

Това е конституционната гаранция на защитата на частната собственост. Всяка частна собственост, включително и нашата на ответниците.
Към исковата молба са приложени и приети от съда копия от нотариалните ни актове за първоначално придобиване на право на собственост върху недвижимия имот, в който живеем все още на адреса, отразен в заглавието на отговора, който представихме,ние ответниците, и който съвсем "нормално" беше едва ли не отхвърлен, защото, забележете само, документите не били заверени от този, който ги представя, както и копия за предходните преобразуващите сделки - представени от адвоката на ищцата - също незаверени, но за тях няма отхвърляне - защото адвоката си има "свои хора" заемащи важни постове в Окръжния бургаски съд.


Предвид фактическото състояние на организация на работа на деловодството на целия районен съд в гр.Бургас, тази лична информация за посочения наш съсобствен недвижим имот, неприкосновен, съгласно Конституцията, може да става достояние на всеки, който има достъп до настоящото дело; да бъде копирана и/или открадната - поради липсата на част от документацията, и използвана, както и да стане обект на престъпно посегателство, с което да ни бъдат нанесени значителни имуществени и неимуществени вреди,без СЪДЪТ да носи отговорност за това си безхаберие.

За тези действия - изнасяне на квалифицирана информация,(видях със собствените си очи, как се разнася с колички от супермаркета, из етажите и как папки падат по земята и се разпилявят книжа. Това допустимо ли е? Къде е администрацията да пази тези документи в сградата на бургаски съд? Защо тези папки "шетат" и се разхождат извън сградата на съда?


Едновременно с това, с представянето на посочената лична документация и информация, са нарушени правата и на други хора, представляващи предишни страни по прехвърлянето на сега съсобствения ни имот, в който живеем.


Такова ли е демократичното правосъдие, което пази нашата неприкосновеност и нашите права на свободни граждани на РБългария?

Няма представени писмени доказателства, удостоверяващи, определящи правната фигура на ищеца да твърди, неверни неща, а именно че е съсобственик с ответниците в имот, чиято собственост е недоказана. Това, че обектите се намират по настоящем в дворното място собственост на наследодателя, не означава, че са негова собственост,защото не фигурират в неговите нотариални актове.


С какво право бургаски районен съд (БРС) ще раздава наследство, което нито е негова собственост нито е собственост на наследодателя?



И като имаме предвид че 28% от бургазлии са на ръба да изгубят бащините си имоти заради тези корупциони сделки?



НЯМА правосъдие за тези, които не си плащат - под масата или да правят подаръци (недвижим имот - подарък на съдията ако се погрижи онзи бургазлия да го изгуби заради неплатежоспособност....или да го продаде, за да избегне фалит или... съдът ще изкара имота на публична продан защото " бил неподеляем"....не са редки случаите когато бургаския съд определя имота за неподеляем.

Но, имайте в предвид, че ИМОТНАТА МАФИЯ  в БУРГАС се състои от : - адвокати, прокурори, общински  главен архитект - който на практика разделя имота на части, кадастрални инжинери и геодезисти, нотариуси и заместник нотариуси - които взимат предварително, преди сделката истинските нотариални актове, а нямат това право.

Истинските нот.актове се представят от собствениците в момента на сделката, преди подписите при нотариуса. До този момент, преди подписите, нотариуса работи - преви изследвания и допитвания за имота, с копия (преписи) от нот.актове. Цялата тази информация я има в интернет. Но...колко хора са компютърно грамотни, за да се заинтересоват за това - кой  - какви права притежава?

Ако хората са поне малко грамотни в имотното право и вещтното право, сами ще се защитават в съда и няма да са зависими от некомпетентни адвокати, които взимат за некадърната си работа цяло състояние (м/у 500 - 2000 и 5000 евро) за да ви "защитят" пред съда?

Все още се намира и такива, които лъжат, че имотните делби са най-тежките дела. Истината е - няма как едно дело да е тежко, когато всички проблеми се уредят между съсобствениците и всички сте на едно мнение - имота трябва да се раздели по съдебен ред, веднага и без усложнения. Но....усложненията ги правят адвокатите - защото така им е угодно.....


...........знаете ли че, един адвокат се пенсионирал само с едно дело за имотна делба, което "водил" само 15 години умишлено чрез заблуда на съдебните заседатели с  измислени заетости.  През това време двама от ответниците починали от старост, а ищецът се разболял тежко и едва не умрял от притеснение. И за тези забавяния адвокатите, съдиите или власт имащите не носят никаква вина?




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. dalida - КАТО ЦЯЛО - БУРГАСКИЯ СЪД Е ПЪЛНА ПАРОДИЯ
08.07.2015 17:29
точно в този съд районния и окръжния съдиите на познават законите. Маже би честите промени на основа - партийни интереси, в законодателната ни система объркват съдии и адвокати в съдебното производство.

Делата се бавят УМИШЛЕНО, ЗАРАДИ ПРЕКЛУЗИВНИТЕ СРОКОВЕ.
цитирай
2. dalida - И ОЩЕ НЕЩО, МНОГО, МНОГО ВАЖНО
08.07.2015 17:31
ГПК е още по-нов, той е в сила от 2008 г., но в него непрекъснато се внасят промени, последните промени са от 2014г - до голяма степен ТЕЗИ ПРОМЕНИ СА насочени ПРОТИВ ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ и ОГРАНИЧАВАТ достъпа им до правосъдие.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031