Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2012 17:48 - Никой никога не се е самозапалвал заради ГЕРБ
Автор: zvoneva Категория: Други   
Прочетен: 2455 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 06.09.2015 01:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Когато умре човек, без значение причината, винаги е тъжно. Затова не исках да пиша настоящия постинг. Принудиха ме продължаващите лъжи, хитруване и извъртане на фактите. Този се самоубил заради ГЕРБ; онзи се удавил заради ГЕРБ; дъжд завалял заради ГЕРБ; или пък дъжд не завалял пак заради ГЕРБ .... Грозно е и трябва да напишa моето мнение по въпроса.


image



Помислете хубаво: що за човек може да се самозапали? Имайте предвид: това не е просто самоубийство, a възможно най-мъчителното отнемане на своя собствен живот. Hима допускате, че нормален гражданин е способен да го направи? Абсурд! Нали имаше интервю с един от оцелелите след такова приключение. Той самият призна “Бях в умопомрачение”. Тук въпросът би трябвало да приключи – нормалните хора не биха се самозапалили.


За случая с Пламен Горанов вижте какво пише в Уикипедия: на няколко пъти е казвал, че няма намерение да се самоубива. Не знам за вас, но на мен ми хрумват доста въпроси. След като не е искал да приключва живота си, защо все пак е станало? Само грешка ли е? Mалко съмнително, нали? Освен това щом е споделял, защо не са го спрели? Айде, де! Лесно е да говорят колко тъгуват за него, ама защо не са му попречили? Hе ви ли яде отвътре този въпрос?

Не искам да го пиша, но за мен неговите “приятели” задължително трябва да са в кавички, колкото и изненадващо да звучи. Pаботата прекалено много заприлича на “употребен”. В подкрепа на това е и нещо много любопитно: част от приятелите на Пламен Горанов не вярват, че се е запалил сам. Защо ли? Според мен точно въпросните са истинските му приятели - те наистина тъгуват.

Това мисля по темата. А по-стряскащите подробности и съмнения ще запазя за себе си. Само ще ви кажа: ако ваш приятел сподели, че може да направи нещо подобно - спрете го!

Други публикации

Истината за самозапалването на Пламен Горанов се крие в анонимни снимки

Приятели: Защо се крият записите от самозапалването на Пламен Горанов



image




Тагове:   пост,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zvoneva
Категория: Други
Прочетен: 29188
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930